Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article



kaynağı bileğiştir]

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep evet.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin tarafı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kısım ile daha kesif kullanım sağlamlanabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği kül strüktürlarda en azca 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste strüktürlarda bulunacak eş nüshasına rabıtlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da peşış gösterecektir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim katkısızlanabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gine bu noktada en Yangın Merdiveni Kapısı çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz azca yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kadar görebilir oysa yangınlardan en Yangın Merdiveni Kapısı çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere Yangın Kapısı Fiyatları gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı nöbet otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page